Zvezde i tračevi

DRAGANA MIRKOVIĆ SIŠLA SA BINE DA DOČEKA SPECIJALNOG GOSTA: "Ja znam koliko volite ovu pesmu" VIDEO

Autor Marina Cvetković

Evo ko je bio gost iznenađenja na prvom spektakularnom koncertu Dragane Mirković!

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Najveća muzička zvezda Dragana Mirković održaće večeras prvi od dva spektakularna koncerta u Areni. Ona je šou započela veliki hitom "Do poslednjeg daha", a scenografija je očarala publiku.

Prva gošća na koncertu Dragane Mirković je Zorica Brunclik. Zorica je u belom odelu izašla na binu, pa zajedno sa Draganom zapevala "Pusti sele".

Izvor: Kurir

Nakon skoro dva sata od početka spektakla, Zorica Brunclik se pridužila svojoj koleginici na sceni. Luče iz Kasidola je pokazala poštovanje prema dokazanom umetniku i sišla sa scene da dočeka prijateljicu

Zorica je zasijala pri samom izlasku na scenu, a muzičke zvezde otpevala su hit "Sele moja". "Ja znam koliko volite ovu pesmu i koliko puta ste mi tražili da otpeva ovu pesmu, a sad uživajte sa Zoricom, a tu je i naš dragi Kemiš", rekla je Dragana i na kratko prepustila scenu Brunclikovoj, koju je publika više puta pozdravila gromoglasnim aplauzom.

(Kurir/MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!