Zvezde i tračevi

VOZILA TRAKTOR I RADILA U PRODAVNICI, SAD GRMI NA INSTAGRAMU: Srpska starleta objavila snimak svoje transformacije!

Autor Dragana Tomašević

Starleta Tijana Maksimović rešila da poradi na fizičkom izgledu

Izvor: instagram.com/ticamaksimovic

Starletu Tijanu Maksimović poznatiju kao Tijanu Ajfon, upoznali smo tokom učešća u rijalitiju Parovi. Prsata crnka je jednom prilikom za stolom za kojim učesnici drže sastanke objašnjavala slike koje su prikazivane na velikom ekranu, na kojima se vidi kako je izgledala pre estetskih intervencija.

Tijana je izgledala znatno drugačije nego sada, a njene stare slike sa društvenih mreža su svojevremeno zapalile domaću javnost. Na njima vidimo da je bila brineta, da je, za razliku od sadašnjih objava "obučena" i da nije imala ni puna usta ni bujne grudi, zbog čega su joj pojedini pratioci pisali "da je bila lepša" i da je "preterala" sa intervencijama.

Starleta, koja je nedavno "pecnula" nekadašnju prijateljicu Maju Marinković rečima "da je, umesto da joj kupuje tange, nju njen otac učio da radi u prodavnici i vozi traktor", sada je objavila snimak kojim je pokazala da je rešila ponovo da se transformiše. Ali, u teretani, a ne ordinaciji plastičnog hirurga.

Na Instagramu je objavila video na kojem je njena zadnjica u prvom planu i ispod kojeg piše "vreme je za ozbiljnu transformaciju".

Pogledajte:

Ovako je Tijana Ajfon izgledala pre i posle operacija:

BONUS VIDEO:

 (MONDO/D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!