Zvezde i tračevi

POČIVAJ U MIRU, BRATE! Veljko Ražnatović se oprostio od UBIJENOG srpskog šampiona (23)

Autor Anja Konstantinović

Veljko Ražnatović oprostio se od reprezentativca Srbije u MMA Stefana Savića koji je preminuo u nedelju 25. februara, u jutarnjim časovima.

Izvor: YouTube/screenshot/Meridian Sport TV/MMA INSTITUT

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, Stefan Savić (23) preminuo je nakon napada koji se odigrao u noći između subote i nedelje u centru Beograda. Stefanovo telo sa ubodnom ranom pronađeno je na na uglu Dunavske i Dobračine.

Od njega se opraštaju brojne kolege i prijatelji, a međunjima je i mladi bokser, Veljko Ražnatović.

Veljko se oglasio na Instagramu gde se oprostio od preminulog šampiona.

"Počivaj u miru brate", napisao je Ražnatović na Instagramu, koji je objavio crno-belu fotografiju Stefana Savića u ringu.

Izvor: Instagram/ac3isb4ck/screenshot

Kurir je izvestio da je po svedočenju jednog od očevidaca preminulog Savića napadač je uboo u predelu srca i zatim nastavio i ubo još jednu osobu u blizini. Na mestu gde je ubijen srpski reprezentativac Stefan Savić policija češlja okolne lokale, a inspektori traže oružje kojim je mladi sportista izboden.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!