Zvezde i tračevi

SLEPICE, VIDEĆEŠ DETE U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Ana objavila prepisku sa Rastom, zove ga na OTVORENO suđenje

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ana Nikolić objavila prepisku sa Rastom, zove ga na sud i poručuje da će tražiti da proces bude otvoren za javnost!

Izvor: ATA Images/M.M.

Ana Nikolić i Rasta više puta su imali javna prepucavanja preko medija i društvenih mreža, međutim, sada se čini da je njihov "rat" eskalirao.

Sudeći po prepisci koju je Ana podelila na svom Instagramu zbog njihovog odnosa i deteta uključiće se Centar za socijalni rad.

  • Ana: Vi ćete biti prva porodica uhapšena.
  • Rasta: Pa ti si onda za institucije ozbiljne. Sa Sve Tarom pošto je kod nas?
  • Ana. Ne.
  • Rasta: Slepice.
  • Ana: Ja sam pod pritiskom morala da pristanem na sve.
  • Rasta: Dete možeš da vidiš sledeći put u Centru za socijalno.
  • Ana: Pa... Ničija nije do zore gorela.

Ona je uz fotografiju poruka napisala i da će se sa bivšim mužem obračunati na sudu.

"Ovako se ponaša taj veliki otac... I tako skoro pa sedam godina. A sada se stvarno vidimo na sudu. A lično ja dozvoliću da bude otvoreno na javnost", poručila je Ana.

Ana je pre nekoliko meseci oplela po Rasti na svom Instagramu i tada ga nazvala manipulatorom i spomenula njegovo hapšenje. Kako je napravio autobiografski film, ona je tada navela da neće moći da spominje nju u filmu.

"Rastarleti bih poručila... sjaši... Ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato što nisi Ford Fransis Kopola. Drugo iz principa ahaha... Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora koji je u CZ-u ležao zbog droge. Sram te bilo bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi bre retardu! Ajde bre više o****! Ne dajem više besplatne savete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Mrš! P.S.: Vanja, p****, vrati pre svega, lično mojih stotina hiljada evra, ali time se bave advokati. A Rastarleti je najbolje da uđe u "Elitu". To mu preporučujem od srca", napisala je ogorčena Ana tada.

Inače, reper je pre toga izjavio da pevačici treba pomoć.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Blic/MONDO/B.Z.J.)