Zvezde i tračevi

SELMA SE OGLASILA NAKON UZNEMIRUJUĆE SLIKE IZ URGENTNOG! Celo lice u modricama, govorila o porodičnom nasilju

Autor Anja Konstantinović

Selma Bajrami oglasila se nakon što je na društvenim mrežama podelila sliku iz Urgentnog centra.

Izvor: YouTube/printscreen/FACE HD TV

Folk pevačica Selma Bajrami sve je zabrinula kada je na Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj joj je celo lice u modricama, a onda se oglasila šest sati kasnije i otkrila o čemu se radi. Mnogi su odmah pomislili da je doživela nasilje, ali od Selme nije bilo ni traga ni glasa, sve do sad, kad je priznala da - nije pretučena, a evidentno je da je u satima posle objave skupljala jakove i pravila halabuku oko svog imena.

Selma se oglasila putem lajva na Instagramu i poručila:

"Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravijivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo delovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje svesti, edukaciji i pružanje pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja, bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog", pričala je ona, snimajući se bez ijedne modrice na licu.

Izvor: Instagram/selmabajrami.star/screenshot

"Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem tri žene mesečno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje, a da to niko ne zna... Ne okrećimo glavu na drugu stranu kad budemo svedoci bilo kog vida nasilja. Prijavimo, delujmo i spasimo nečiji život! Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pesmu koja, između ostalog, upravo govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo", dodala je Selma, kojoj je nedavno zabranjen ulazak u Srbiju zbog pokazivanja simbola Velike Albanije.

BONUS VIDEO:

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!