Zvezde i tračevi

OČEKIVALA SAM FRKU I DA ĆE SE SVAĐATI! Breskvica nakon što je ostala bez pobede: To nije nacionalistička pesma

Autor Anja Konstantinović

Anđela Ignjatović Breskvica bila je gošća jedne emisije gde je progovori o svom nastupu na "Pesmi za Evroviziju".

Izvor: YouTube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Favoriti za pobedu na "Pesmi za Evroviziju 2024" bili su Anđela Ignjatović Breskvica i Teya Dora, a pobedu je ipak odnela Teya i pesma "Ramonda" što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Breskvica je sada bila gošća jedne emisije gde je govorila o Sajsi MC koju mnogi krive što je mlada pevačica ostala bez pobede, priznala da je nećemo više gledati na ovom takmičenju, ali i da je očekivala "frku" među publikom.

"Odlično se osećam. Ja sam presrećna zbog toga kako sam odradila nastup i kako sam pevala, ponosna sam na svoj tim. Očekivala sam da će se dići frka i da će se publika podeliti na pola i da će se svađati međusobno", rekla je pevačica u "Amidži šou", pa progovorila o hejterima.

"Oni i meni donose isto, tako da se ja ne ljutim na njih", kratka je Breskvica koja je rešila da otkrije misteriju svoje pesme "Gnezdo Orlovo" - "To nije nacionalistička pesma, ona je nastala u jednom studiju kada me je pozvao Heni i rekao da ima pesmu koju niko ne želi".

"Nema konkretno šta da se razume u pesmi, svako razume na svoj način i neka tako i ostane", poručila je Breskvica, a na pitanje koga ona podržava odgovorila je: "Ja podržavam sve i svakoga, to zna svako ko je mene upoznao".

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!