Zvezde i tračevi

PRINC VILIJAM ODGOVORIO NA TEORIJE ZAVERE VEZANE ZA KEJT: Nova slika princeze izazvala krizu u kraljevstvu "Ko je to?"

Autor Marina Cvetković

Prva paparaci fotografija Kejt Midlton nakon operacije pokrenula je teorije zavere, neki čak sumnjaju da je to uopšte ona!

Izvor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Kejt Midlton (42) je krajem januara imala operaciju abdomena, i od tada internetom kruže razne teorije zavere o njenom stanju. Nagli nestanak princeze od Velsa iz javnosti uznemirio je mnoge.

Princ Vilijam je nakon brojnih glasina i teorija odlučio da se obrati javnosti preko zvaničnog predstavnika: "Princ Vilijam usredsređen je na svoj rad, a ne na društvene mreže", rekao je predstavnik u ime princa Vilijama za magazin People. Ova izjava dolazi nedelju dana nakon što je princezin predstavnik želeo da ovim pričama stane na put novim saopštenjem: "Kensingtonska palata bila je jasna u januaru sa vremenskom linijom planiranog oporavka princeze, i da ćemo davati samo bitne apdejtove. Ta uputstva stoje i dalje".

Kejt slikana u automobilu pored majke 

Paparazzi TMZ-a snimili su Kejt početkom nedelje u automobilu u blizini dvorca Vindzor. Automobil je vozila njezina majka Kerol, a princeza je bila na suvozačkom mestu. Nakon te fotografije krenuli su komentari po internetu. Mnogi su pisali kako je zbog mutne fotografije nemoguće razaznati da li je to zaista ona, a neki su primetili kako je njeno lice natečeno i da princeza ne liči na sebe.

"Ovo je 2024. godina i mi dobijemo ovu fotografiju. Izgleda kao fotka iz 2001.", "To nije ona", "Je li to Kejt Midlton? Lice joj je toliko natečeno da je iskrivljeno. Loš fejslift?" i "Presmešno. PR katastrofa princa Vilijama i Kejt Midlton. Ko je ovo zapravo?", neki su od komentara. Mnoge je začudila i loša rezolucija footgrafije, uzevši u obzir modernu tehnologiju i aparate kojima se paparaci služe, te su oni oštorg oka zapazili da na njenom licu fali mladež iznad usne.

Kejt je zadnji put u javnosti viđena na katolički Božić, a Kensingtonska palata je 17. januara objavila saopštenje u kojem je javnost saznala da je Kejt otišla na "planiranu abdominalnu operaciju" u londonskoj klinici. Iako je ranije najavljivano da će nakon opravka svoj prvi angažman imati nakon Uskrsa, britanska princeza sima zakazan angažman tek 8. juna na vojnoj paradi u povodu rođendana monarha, i to će biti njezin prvi službeni angažman od operacije, objavilo je u utorak ministarstvo obrane. Kensingtonska palača nije još potvrdila tu vest, a na društvenim mrežama pojavili su se komentari poput ovog "Jun nije zapravo odmah posle Uskrsa, kao što su rekli na početku?! Šta se zapravo dešava sa Kejt?"

BONUS VIDEO: 

 (MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!