Zvezde i tračevi

CELA ESTRADA STIGLA NA KONCERT LEXINGTONA: Sve je spremno za spektakl posvećen Danu žena! FOTO/VIDEO

Autor Marina Cvetković

Dan žena će obeležiti koncerti širom Balkana, a u Beogradu u Areni pevaće Lexington bend koji rasprodao karte za čak dva dana.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Fanovi Lexington benda ispred Arene su već krenuli da se okupljaju, a među prvima je stigla žena Bojana Lexingtona sa decom. Svi su bili raspoloženi i strpljivo su pozirali ispred paparaca, te se očekuje odlična atmosfera na koncertu.

Lepa Aleksandra došla je sređena u plavim širokim pantalonama, noseći dete.  

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi poznati su takođe došli da ovaj 8. mart provedu uz pomenuti bend. Među prvima je stigao Cvija, a fotografi su uspeli da usnime i Mariju Mikić sa suprugom, koji nisu skidali osmeh s lica. 

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Veliku pažnju privukla je i voditeljka Aleksandra Gudelj, koja je došla u pratnji svog supruga biznismena.  Aleksandra i biznismen Veljko Gudelj su godinama u skladnom braku, a roditelji su troje dece: Milijane, Damjana i Emilije. Malo je poznato da se par venčao u Africi, a potom je u Srbjii organizovao crkveno venčanje.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Pogledajte ko se sve od poznatih pojavio na koncertu:

Drugi koncert će biti održan sutra 9. marta u Štark Areni u Beogradu.

BONUS VIDEO: 

(Kurir/MONDO/M.C)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!