Zvezde i tračevi

STARI SNIMAK JELENE KARLEUŠE USIJAO MREŽE! Vređala pevačicu u emisiji, starleta je urnisala - "Alo, raspade!"

Autor Dragana Tomašević

Starleta Tamara Đurić raspalila na Instagramu po Jeleni Karleuši

Izvor: ATA Images/Kurir, Nemanja Nikolić

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se našla u centru pažnje kao jedina Srpkinja koja je prošetala modnom pistom na Nedelji mode u Parizu. Njene slike u kreacijama brenda Vetments su obišle svet, posebno one na kojima pozira sa verenicom Kristijana Ronalda Georginom Rodrigez, odnosno priča sa nekadašnjom zvezdom filmova za odrasle Miom Kalifom.

Par dana pošto se vratila u Srbiju Jelena je na društvenim mrežama ponovo apelovala na pratioce da prestanu da jedu meso, pritom isprozivala glumicu "koju je već napadala" Natašu Aksentijević, a sada su kritike stigle i na njen račun zahvaljujući starleti Tamari Đurić.

Tamara je na Instagramu objavila stari snimak pevačice, iz perioda kada je radila kao članica žirija u takmičenju Zvezde Granda i to onaj na kojem proziva takmičarku zbog izgleda.

"Izgledaš sa 18 godina kao tetka. Nula! Sa 18 godina moraš bolje da izgledaš! U dugačkoj, crnoj haljini sa crnim čizmama izgledaš starije nego što jesi", rekla je Jelena takmičarki, da bih joj sada Tamara odgovorila:

"Alo, raspade! Izgledaš kao da si krenula u pljačku! Kako ti deca izgledaju?".

Pogledajte snimak koji je Tamara objavila na Instagramu:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!