Zvezde i tračevi

DOVEZLI GA KRVAVOG I UNAKAŽENOG, MOLILI ZA POMOĆ: JK uskočila i pokazala humanost - Operacija trajala 5 sati! FOTO

Autor Marina Cvetković

Jelena Karleuša još jednom je pokazala da je humanitarac, pa je donacijom sa ostalim ljudima spasila život još jednom unakaženom psu.

Izvor: Youtube printscreen / UNA tv

Poznato je da je Jelena Karleuša "oštra na jeziku", ali kada su u pitanju humana dela, pokazuje svoju drugu, mekšu stranu. Jelena je zakleti vegetarijanac, i neretko deli objave na tu temu, a prošle godine je spasila dva zlostavljana psa, jednog kom su bile odsečene šape od strane zlikovaca, i drugog koga su vlasnici ostavili na smetilištu!

Jelena često šalje hranu i novac udruženjima koja se bave spašavanjem životinja, pokazujući da je veliki humanitarac. Javnost je uznemirila skorašnja objava još jednog zločina nad životinjama, u kojoj je mladi pas doživeo ozbiljne povrede glave, šapa i tela. Jezive slike kružile su internetom, a kako upućeni navode, vlasnik je namerno dovodio nesrećnu životinju do kapije kuće gde su se nalazila dva psa i huškao da ga namerno povrede, ne bi li ga primorao na borbu.

Udruženje koje je bilo čvrsto u želji da spasi život ovom unakaženom psu molio je za pomoć sve ljude kako bi se pokrili troškovi lečenja u veterinarskoj ustanovi spasio njegov život. Sada su se uz lepe vesti o oporavku zahvalili svima koji su doprineli, i između ostalog i Jeleni Karleuši, koja je očigledno donacijom doista doprinela. "Hvala Jelena, lepo se oporavljam i puno te pozdravljam. Oskar", napisali su uz sliku šteneta čija je borba za život trajala pet sati.

Izvor: Instagram/printscreen/udruzenje.pit

"Nakon operacije duge skoro 5 sati Oskar se polako budi iz anestezije. Dragi ljudi oseća i on ovu podršku koju mu mi zajedno sa svima vama dajemo, ljubav je lek za sve. Njegova vilica je sada fiksirana i naredne tri nedelje ješće samo meku hranu putem šprica, tada će biti i kontrola, biće pokriven antibiotskom terapijom. Za sada je stabilno i nadamo se njegovom još boljem oporavku. Još jednom, hvala svima koji pitaju za njega i samo ovako svi zajedno jesmo prevencija da se ovakva zlodela više ne dešavaju, a Oskar simbol ujedinjenja, hrabrosti i bezuslovne ljubavi. Idemo dalje bez granica! Hvala", napisano je na instagram stranici udruženja koje se o njemu sada brine.

Pogledjate kako sada izgledaju dva psa koje je Jelena izlečila i udomila:

BONUS VIDEO:

(MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!