Zvezde i tračevi

ZAVIRITE U JEDNU OD NAJLUKSUZNIJIH KUĆA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Radio u Americi, sad uživa: Umetničke slike, koža... (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Pogledajte u kakvom luksuzu živi Dragan Stojković Bosanac.

Izvor: Instagram/d.s.bosanac_official

Jedan od najpoznatijih kompozitora i harmonikaša u celom regionu, Dragan Stojković Bosanac ostvario je zavidnu karijeru, a danas ga najviše gledamo u takmičenju "Zvezde Granda" gde je jedan od članova popularnog žirija.

Bosanac se krajem sedamdesetih godina doselio iz Sarajeva u Beograd, a kako je i sam priznao dolazak u Srbiju mu nije lako pao. Kako je jednom prilikom ispričao po dolasku u Beograd, on i supruga su morali da žive kod njenog strica, a kasnije je Stojković otišao u Ameriku da radi, te je stekao novac da obezbedi porodicu.

Sada, decenijama kasnije, Bosanac je vlasnik jedne od najvrednijih kuća na Bežanijskoj kosi gde živi sam sa suprugom, nakon što su se njihova deca osamostalila. Muzičar neretko koristi svoje društvene mreže kako bi pokazao javnosti detalje privatnog života, a mnogi su oduševljeni načinom na koji je njegov dom dekorisan.

Sudeći po kadrovima sa fotografija, zidove kuće su ukrasili brojnim umetničkim slikama, a njegova supruga gaji cveće kojim je oplemelila prostorije.

Ukrasni detalji takođe ne manjkaju, a u dnevnom boravku nalazi se crna kožna garnitura.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!