Zvezde i tračevi

JELISAVETA ORAŠANIN GOVORILA O MILOŠU TEODOSIĆU! Svi bruje o razvodu, ona SAMO JEDNOM komentarisala njihov brak

Autor Katarina Bojović

Jelisaveta Orašanin je samo jednom za medije govorila o ljubavi sa Milošem Teodosićem.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Domaći mediji ne prestaju da pišu o navodnom razvodu košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin.

Par je nakon sedam godina braka odlučio da stavi tačku na svoju ljubav, dok je zahtev za razvod, kako se navodi, podneo košarkaš. Miloš i Jelisaveta već tri meseca ne žive zajedno, a kako su svoju privatnost oduvek čuvali od očiju javnosti, komentar na priče o razvodu još uvek nisu dali.

Ipak, Jelisaveta je samo jednom za medije govorila o ljubavi sa svojim suprugom. Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a do sada imaju dvoje dece, Petru i Bogdana. Iako je u javnosti i dalje poznata po devojačkom prezimenu Orašanin, ističe da je na venčanju uzela samo Teodosić.

"Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak", rekla je tom prilikom Jelisaveta u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Kako je istakla, nije želela da se svi u porodici prezivaju Teodosić, a samo ona Orašanin, pa je tako odlučila uzme samo muževljevo prezime.

"On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju", rekla je glumica.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)