Zvezde i tračevi

HOĆE DA ME UBIJU, NABADAJU ME PESNICAMA! Gavrilović muvao devojku kriminalca: Ako te odvedu na terasu ROKNU TE

Autor Anja Konstantinović

Ivan Gavrilović jednom prilikom ispričao je kako je dobio batine, jer je muvao devojku ozloglašenog kriminalca.

Izvor: YouTube/Grand Magazin Tv Grand

Pevač Ivan Gavrilović na muzičkoj sceni je već decenijama, a kroz godine rada osetio je sve prednosti, ali i one mračne strane popularnosti. Neretko je u medijima govorio o devedesetima, a svi pamte pesmu "200 na sat" koja je tada harala muzičkim listama. Često je govorio o novcu koji je zarađivao, ali i druženju sa Marijom Milošević, ćerkom Slobodana Miloševića i Mire Marković.

Ispričao je i kako Araknu niko nije smeo da kaže "neću", a jednom prilikom se u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji prisetio kako je dobio batine od Slaviše Pavića Pirketa.

Kako devedesete i dvehiljadite svi povezuju sa korišćenjem narkotika, Gavrilović je otkrio da je to lažna slika tog perioda, te da je jedan od retkih koji se u to vreme drogirao bio Pirke.

"Od njega sam dobio batine. Bila je riba koja je furala sa njim. Ja ulazim u klub gde me čekaju Jami i Karamela i penjem se i ona počne da mi se kači. A lepa j*bote, i ja joj kažem da me sačeka, samo da se pozdravim sa prijateljima. I kako sam uzeo piće vidim samo krug oko mene", prisetio se Gavrilović i dodao:

"I kreću da me nabadaju pesnicama. I skočim na jakne i počnem da vičem da hoće da me ubiju. Bio je tada ozloglašeni klub, ako te odvedu na terasu mogu da te roknu, ubace te u Savu i ode sve" ispričao je Ivan, koji je jednom prilikom ispričao i kako je s nastupa pobegao kroz prozor jer su momci izvadili pištolj.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!