Zvezde i tračevi

ŠTA JE OD ŠKOLE ZAVRŠILA SANJA MARINKOVIĆ? Jedna od najpopularnijih voditeljki ima DVE DIPLOME

Autor Anja Konstantinović

Sanja Marinković jedna je od najpopularnijih domaćih voditeljki, a malo ko zna da ima čak dve diplome.

Izvor: TV Kurir/printscreen

Prepoznatljivo TV lice u našoj zemlji, Sanja Marinković vodi i uređuje emisiju "Magazin In" više od dve decenije, a nedavno je zavrtela je pamet muškarcima kada se pojavila u haljini dubokog dekoltea i golih bokova.

Kako je u nekoliko navrata istakla, Sanja je oduvek želela da se bavi novinarstvom, ali ju je život vodio u različitim smerovima.

Posle gimnazije prvo je upisala i završila menadžment. Diplomu je stekla na Višoj poslovnoj, ali se tu nije zaustavila. Odlučila je da studira finansijski menadžment, a studije je svojevremeno privela kraju, te ima i diplomu Univerziteta Megatrend.

Sanja je jedan period života provela u Londonu gde je štedela, a radila je u butiku gde je prodavala farmerke, kao i u pekari.

"Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalila i donela ih mami i tati i pokazala da šta umem", otkrila je Marinkovićeva jednom prilikom u emisiji "Premijera - VIkend Specijal".

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!