Zvezde i tračevi

KEJT MIDLTON U CENTRU NOVOG SKANDALA! Kome će "leteti glava" zbog princeze od Velsa?

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Novi skandal trese kraljevsku porodicu, moguće da će nekome "leteti glava" zbog Kejt Midlton!

Izvor: Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, u centru je skandala već nekoliko nedelja, zbog fotošopirane fotografije kojom je pokušala da dokaže javnosti da je dobro nakon operacije abdomena.

Fotografiju su stručnjaci za dorađivanje u programima kao što je "Fotošop" javno rastrgli i ukazali na više grešaka, nakon čega se princeza Kejt javno izvinila i preuzela krivicu.

Potom je i snimljena u javnosti sa princom Vilijamom, ali teorije zavere ne prestaju.

Izvor: Kensington palace

Sada skandal dobija novo poglavlje, a britanski mediji pišu da će nekome "leteti glava". Privatna bolnica u kojoj je Kejt Midlton operisana pod istragom je zbog navodnog kršenja njene privatnosti.

"Dejli mejl" javlja da je nepoznata osoba zaposlena u bolnici "The London clinic" pokušala da pristupi podacima princeze dok se oporavljala od operacije.

Kancelarija komesara za informacije potvrdila je da je podneta prijava o mogućem kršenju privatnosti, i da je u toku "procena dobijenih informacija". Izvori iz bolnice koja se nalazi u centralnoj londonskoj četvti Merilibon navode da je osoblje u šoku jer je "kolega od poverenja" pokušao da pristupi podacima princeze Kejt Midlton.

"U pitanju je veliki propust u bezbednosti koji može da nanese ogromnu štetu uglednoj privatnoj bolnici, u kojoj je lečeno više članova kraljevske porodice. Uprava bolnice kontaktirala je Kensingtonsku palatu odmah nakon što se saznalo za incident, i uverila ih da će biti sprovedena puna istraga", navodi izvor iz bolnice za "Dejli mejl".

"Medicinsko osoblje je uznemireno i šokirano zbog navoda da je kolega od poverenja možda odgovoran za ozbiljno kršenje poverenja i etike", navodi izvor.

Po britanskom zakonu, pokušaj osoblja iz državne ili privatne bolnice da pristupi podacima pacijenta bez saglasnosti je krivično delo. Policija u Londonu kratko je saopštila da ne može da komentariše slučaj bez saznanja da li je zvanično prijavljen.

Izvor: YouTube/The London clinic

Detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton nisu objavljeni, zna se samo da je imala operaciju stomaka. Palata je demantovala da je operacija "imala veze sa karcinomom" i kratko saopštila da je princeza želela da osetljive informacije o zdravstvenom stanju ostanu tajna. Poznato je samo da će Kejt Midlton biti van javnog života do posle Uskrsa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

(MONDO/B.Z.J.)