Zvezde i tračevi

SKINULA NARODNU NOŠNJU, SEVNUO LATEKS! Breskvica objavila vruće kadrove iz novog spota - "Ja mislila ona fina!"

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica izbacila tizer novog spota na Tiktoku

Izvor: RTS/screenshot/TikTok/brrreskva

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica je "tema broj 1" u Srbiji od kako je proglašena srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije Teya Dora. "Ramonda" će treštati s velike bine u Malmeu umesto Anđelinog "Gnezda orlovog", na veliko nezadovoljstvo njenih fanova, koji su pre nekoliko nedelja čak i organizovali protest ispred zgrade RTS-a.

Breskvica je bila drugoplasirana, uprkos većem broju glasova publike, jer je žiri rešio da većim brojem poena nagradi njenu koleginicu Teya Doru, a i sama pevačica je spominjala "0 glasova koje je dobila od Sajsi MC".

Sada se bura konačno stišala, a Anđela je na Tiktoku objavila kadrove iz novog spota u kojem je vidimo u izazovnijem izdanju od onog koje smo gledali na takmičenju Pesma za Evroviziju. Breskvica je obučena u lateks pantalone, koje se pertlaju na butinama, i crnu majicu koja je otkrila njene brojne tetovaže. U komentarima pored tizera se može pročitati da je "majka", ali i komentar iznenađene pratiteljke koja je napisala "Ja sam mislila da je ona fina".

Pogledajte:

Ovako je izgledala na domaćem izboru za predstavnika na Evroviziji:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!