RIBA I PO!

NEMIRNI DEKOLTE SANJE MARINKOVIĆ! Duboki šlic sve otkrio, a kad se sagla muškarcima se krv ubrzala

Autor Anja Konstantinović

Sanja Marinković novim snimkom ponovo je pomutila muškarcima pamet.

Izvor: Instagram/sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković zavrtela je pamet muškarcima kada se pojavila u haljini dubokog dekoltea i golih bokova, a sada je napravila kolaps na društvenim mrežama novim brutalnim snimkom.

Sanja je jedna od retkih voditeljki koja ništa nije radila na sebi, uvek je prirodna i svedeno obučena, ali u poslednje vreme je rešila da napravi presedan i to nekoliko puta.

Za potrebe snimanja nove epizode emisije "Magazin In", voditeljka je obukla neobičnu crno-belu haljinu koja je otkrila sve njene zanosne obline, taman toliko da ne bude previše. Ona je na svom Instagram storiju objavila snimak pre snimanje, dok je šetala ka kameri nestašan dekolte se pomerio i umalo otkrio više nego što je trebalo. 

S druge strane duboki šlic koji se nalazio s prednje strane, muškarcima je raspalio maštu, a kada se sagla vitke noge su se našle u prvom planu. U poslednje vreme Marinkovićeva često nosi haljinice koje otkrivaju po samo jedan deo tela a sudeći po komentarima koje dobija ispod objava gledaocima se dopada.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!