Zvezde i tračevi

ULOGA KOJU NEBOJŠA GLOGOVAC NIJE DOŽIVEO! Isplivao snimak sa audicije za film posvećen Tijani Jurić

Autor Katarina Bojović

Nebojša Glogovac trebalo je da bude deo filma "48 sati i jedan minut", sada je isplivao snimak sa audicije.

Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Večeras je beogradska premijera novog naslova srpsko-američke koprodukcije rediteljke Sonje Alekse o nestaloj deci.

Film "48 sati i 1 minut" posvećen ubijenoj devojčici Tijani Jurić privukao je dosta pažnje, a u njemu je trebalo da glumi i nikad prežaljeni Nebojša Glogovac. Jedan od omiljenihi srpskih glumaca nije doživeo da ovaj film oplemeni svojim talentom, a uloga oca nestale devojčice pripala je Marku Živiću, koji nas je takođe prerano napustio. 

Produkcija filma je našla način da zahvali velikom glumcu i pred premijeru je objavila snimak audicije Nebojše Glogovca.

"Hvala Vam! Hvala što ste ovako oživeli naše delo na samoj audiciji. Nije nam se ostvarila želja da glumimo zajedno u kadru, ali ste i dalje deo ovog projekta, ove borbe za sigurnost naše dece", navodi se u objavi.

"Njegova briljantna audicija, gde nas je sve naterao na suze, zauvek će mi ostati u sećanju. Za mene je on i dalje deo ovako bitne borbe, a to je sigurnost naše dece", izjavila je Sanja Rajačić, autorka i glumica ovog ostvarenja.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)