Zvezde i tračevi

TAPŠALA KAO FOKA I PROSIPALA HRANU! Babić je ovako "pao" na Maru: Posle druge flaše svi su je gledali

Autor Anja Konstantinović

Branko Babić otkrio je čime ga je osvojila lepa influenserka Ivana Slipčević.

Izvor: Instagram/tackasta_mara/printscreen

Srpski milioner i kralj obrva, Branko Babić sreću je pronašao pored modne influenserke Ivane Slipčević, na društvenim mrežama poznatije kao "Tačkasta Mara". Nakon što ju je počastio skupocenim kolima od 100.000 evra i to urzo nakon udesa koji je imala, Branko je izabranicu odveo na luksuzno putovanje na Sent Bart, ostrvo u Karipskom moru.

Na društvenim mrežama objavili su fotografije i snimke na kojima su pokazali kako uživaju u "raju na zemlji", a mnogi nagađaju kako se par upoznao.

Branko je odlučio da otkrije kako je izgledao njihov prvi susret i čime ga je Mara osvojila:

"Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gde je poručila škembiće. Pola je pojela, a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao", napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

Izvor: Instagram/ratkovcanin/printscreen

Par redovno objavljuje zajedničke slike i snimke s odmora na društvenim mrežama, a video na kom Babić tetovira svoju izabranicu oduševio sve njihove pratioce.

BONU SVIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!