Zvezde i tračevi

PRVA OBJAVA SINA NAKON VESTI O RAZVODU RODITELJA! Pogledajte šta radi naslednik Dragane Mirković i Tonija Bijelića

Autor Anja Konstantinović

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića oglasio se nakon vesti da mu se roditelji razvode.

Izvor: Instagram/marko.vnm

Pevačica Dragana Mirković stavila je tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine i dvoje dece. Šuška se da Toni ima novu 15 godina mlađu devojku s kojom živi, a da su Draganina i njegova deca, ćerka Manuela i sin Marko, odlučili da ostanu s majkom. 

Marko na društvenoj mreži Instagram ima 20.000 pratilaca sa kojima deli pojedinosti iz njegovog života, a sada se i prvu put oglasio nakon vesti da se njegovi roditelji razvode. On voli da na društvenim mrežama objavljuje slike automobila, a to je uradio i sada, dok cela javnost bruji o razvodu.

Marko je odlučio i da se malo opusti pa je posetio i spa centar.

Toni Bijelić od trenutka kada se saznalo da je Dragana podnela papire za razvod braka ne javlja se na pozive. Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vreme koristio. On je profil koristio i u poslovne svrhe, zbog firme za prodaju luksuznih automobila, a sada je, po svemu sudeći, odlučio da mu mreže u ovom momentu nisu potrebne.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!