Zvezde i tračevi

NIJE GROF, OTIŠLA SAM U 50 IZNAJMLJENIH KVADRATA! Dragana Mirković uživo o razvodu od Tonija

Autor Anja Konstantinović

Dragana Mirković uživo u programu progovorila je o razvodu od Tonija Bijelića.

Izvor: Hype Tv printscreen

Jedna od najpopularnijih pevačica u celom regionu, Dragana Mirković saopštila je da je podnela papire za razvod braka od Tonija Bijelića posle 24 godine braka i dvoje dece. Ova vest je mnoge iznenadila, jer je par važio za jedan od najskladnijih na estradi.

Dragana je u saopštenju otkrila da oni žive odvojeno još od 2021. godine, a sada je gostujući u emisiju uživo progovorila o svom životu, prelasku u Austriju, ali se dotakla i braka.

Njoj su u studiju društvo pravile koleginice Milica Jokić i Rada Manojlović, a na Radinu konstataciju da joj folk zvezda nađe nekog grofa i dvorac, Mirkovićeva se dotakla svojih početaka, ali i odlaska u Austriju, spomenula je i brak.

"Ja se nisam udala za grofa, otisla sam u iznajmljenih 50 kvadrata, ali sa svojim imenom i prezimenom. Ne treba ti grof, sve same možemo, apsolutno mi niko nije trebao. Treba ti jedan divan čovek i dečica", poručila je Dragana i otkrila da ne bi ništa menjala u karijeri, dok isto ne važi i za privatan život:

"Ne plačem više tako lako. Sve me je napravilo mnogo jačom", istakla je ona u emisiji na Hepi televiziji.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!