Zvezde i tračevi

"NEKA TE JE OSTAVILA, OŽENIO SI JE KAD JE IMALA 20 GODINA" Srpski influenser "odlepio" od Harisa i Meline

Autor Dragana Tomašević

Srspki influenser Milan Maglov snimio video povodom razvoda o kojem bruji Srbija

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Poslednjih nedelja javnost bruji o razvodu Harisa i Meline Džinović. Pevač se ovim povodom oglašavao više puta, poslednji put nakon što je Melina "upala u kuću na Senjaku", zbog čega su reagovali i policija i Tužilaštvo, a sada je svoje mišljenje o ovoj temi izneo i influeser i edukator iz oblasti promocije biznisa na društvenim mrežama Milan Maglov.

On je u videu objavljenom na svom Instagram storiju rekao "da mu je dosta Harisa koji kuka za Melinom", ali i u kojem osuđuje pevača zbog načina na koji priča o kreatorki.

Izvor: Instagram/milanmaglov

"Kako se probudim ja vidim Harisa Džinovića, na TV-u, Instagramu, u frižideru... Znači, Haris samo kuka: 'Ostavila me Melina, a ja sam joj davao pare, ja sam joj kupovao kola, a ona me ostavila!' Čoveče... Ja ne mogu više da podnesem Harisa Džinovića. Neka te je ostavila, oženio si je kad je imala 20 godina, bili ste zajedno 22 godine, rodila ti dvoje dece... Šta hoćeš? Eto, samo sam to hteo da kažem", rekao je Maglov na svom Instagramu.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!