Zvezde i tračevi

PREMINULA SRPSKA PEVAČICA U 42. GODINI! Harina se borila sa kancerom, odstranili joj obe dojke

Autor Milutin Vujičić

Tužne vesti stižu iz Smedereva gde je preminula Harijeta Simić.

Izvor: TikTok/screenshot/harina_official

Pevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umetničko ime Harina, preminula je u subotu. Harina je preminula u bolnici u Smederevu, a dugo se borila sa kancerom dojke. Ona je pre nedelju dana pala u komu, a juče je preminula.

"Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva meseca nakon, otišla sam na kontrolu i lekarka mi je pronašla metastaze na vratu", pričala je tada Harijeta koja je nakon operacije počela da dobija drugačije simptome, počela je da kašlje i dobila je antibiotike koje je koristila: "Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otišla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po celim plućima. Ja imam osećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem", ispričala je ona.

Harijeta je ispričala i kako se žrtvovala za bivšeg supruga Vladicu koji ju je ostavio sedam dana posle operacije i to joj saopštio putem video-poziva, što ju je posebno pogodilo u tom trenutku: "Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali... Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novuRekao mi je da ga više ne zovem i da će se s tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemioterapija i zračenja, ali njega to ne zanima", pričala je ona za Blic.

Tačno vreme sahrane srpske pevačice biće naknadno saopšteno.

BONUS VIDEO:

(Blic/MONDO/M.V.)