Zvezde i tračevi

OTKRIVENO ČIME SE BAVI SIN DRAGANE MIRKOVIĆ! Isplivala slika iz kancelarije, opasan frajer, devojke lude

Autor Anja Konstantinović

Malo kome je pozanto čime se bavi sin jedne od naših najboljih pevačica, Dragane Mirković, Marko Bijelić.

Izvor: Twitter/screenshot/@nina_krunic/M.M./ATAIMAGES

Jedna od najpopularnijih pevačica širom regiona, Dragana Mirković sve je iznenadila kada je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bjelića posle 24 godine braka. Pevačica je u emotivnom saopštenju otkrila da sa suprugom ne živi već tri godine.

Dragana i Toni dobili su dvoje dece, ćerku Manuelu i sina Marka koji su nakon vesti o razvodu pružili punu podršku majci. Oni su zbog nje doneli odluku da se vrate u dvorac u Beču i žive sa njom.

Manuela je veoma zgodna devojka koja obara muškarce s nogu, dok Marko važi za opasnog frajera, a malo ko zna čime se bavi. Marko se sada bavi Draganinom karijerom i on je pevačicina desna ruka.

Izvor: Instagram/markobjlc/screenshot

Nakon niza kadrova iz teretane koji su oduševili devojke, Marko je podelio i jednu fotografiju iz kancelarije i pokazao kako radi na zakazivanju Draganinih nastupa, a ponosna mama se odmah oglasila i pohvalila ga.

"Moj ponos, moja desna ruka", napisala je Dragana Mirković, dok se pohvalnim komentarima ne nazire kraj: "Kao glumac lep i zgodan...isti svoja mama...", "Dragana jedna jedina! Marko kao lutka, majkin ponos", "Divan na mamu"...

Pre izvesnog vremena Marko je postao hit i na Tviteru, gde su pisali "ovaj mali je lep k'o lutka".

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!