Zvezde i tračevi

SERGEJ TRIFUNOVIĆ SUTRA NA SASLUŠANJU: Uhapsili ga tokom kupovine droge, Više tužilaštvo odredilo zadržavanje

Autor Marina Cvetković

Policija je Sergeju Trifunoviću pronašla pet grama droge, nakon čega je Više tužilaštvo odredilo zadržavanje.

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Glumac Sergej Trifunović, koji je uhapšen sinoć pošto je kod njega pronađeno pet grama marihuane, sutra bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Trifunoviću je određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva a sa njim je zadržan i V. A. kod kog je pronađeno 40 paketića iste droge mase ukupno oko 70 grama. "Po isteku zadržavanja do 48 sati, osumnjičeni će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Posle saslušanja tužilac će odlučiti da li će predložiti sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor do 30 dana"; potvrdio je sagovornik Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je držala pod prismotrom V. A. koji se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu drogom. "Patrola je uočila da je u toku primopredaja droge. Lisice na ruke stavljene su V.A. koji je osumnjičen kao prodavac droge, a Sergej Trifunović kao kupac", ispričao je izvor Kurira i dodao: "Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić sa oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i pvc kesi koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića sa oko 70 grama marihuane."

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!