Zvezde i tračevi

TABLETE NE RADE, VID JE POČEO DA ME ZEZA! Glumac iz "Južnog vetra" u bolnici: Na endokrinologiji sam

Autor Anja Konstantinović

Saša Ali oglasio se na društvenim mrežama iz bolničke postelje.

Izvor: Instagram/alizastosasa/screenshot

Glumac kog smo gledali u seriji "Južni vetar", Saša Ali oglasio se na svom Instagram profilu gde je podelio sliku iz bolnice i otkrio zašto se tamo nalazi.

Kako je naveo, on trenutno leži na odeljenju endokrinologije, a svojim pratiocima poručio je da brinu o svom zdravlju.

"Dobro jutro sa endokrinologije. Došao sam da legnem na nekoliko dana kako bi me ispitali i prebacili na insulin jer tablete ne rade posao, a i vid je počeo da me zeza. Svako dobro i čuvajte svoje zdravlje", poručio je glumac.

Pored "Južnog vetra", Sašu Alija gledali smo u mnogim drugim domaćim ostvarenjima, poput filma "Do koske", kao i u seriji "Klan".

Izvor: Instagram/alizastosasa/screenshot

"Južni vetar 3: Gas do daske", autora i reditelja Miloša Avramovića, biće poslednji deo trilogije o Petru Marašu i njegovoj družini. Snimanje bi trebalo da počne krajem leta, i to u Beču gde će se navodno snimati i u zamku Dragane Mirković, a onda se ekipa seli u Srbiju. Kako se navodi u nastavku ćemo navodno imati prilike da gledamo i čuvenu Kasandru, glumicu Koraimu Tores koja je izjavila da bi volela da gumi s Bikovićem.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!