Zvezde i tračevi

TEK MRTVA PLANIRAM DA DOMINIRAM! Jovana Jeremić o zaradi: Žene u Srbiji bi trebalo da uče od mene

Autor Anja Konstantinović

Jovana Jeremić govorila je o zaradi na televiziji i poručila da je radila i bez para.

Izvor: Instagram printscreen / jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je nedavno otkrila s koliko godina je izgubila nevinost zbog čega su svi u studiju zanemeli, godinama je u medijima. Postala je jedna od naših najpopularnijih voditeljki, a kako ističe svoj posao toliko voli da svojevremeno radila i bez novca.

"Radila sam i bez para i sa puno para jer ja svoj posao volim celom dušom i novac je samo posledica mog talenta, a ne razlog zašto televizija teče mojim venama. I sa milionima i bez njih, ja ću uvek raditi. Samo kad umrem tada znajte da je game over. U stvari, nije ni tad. Tek mrtva planiram da dominiram i budem kult ličnosti kao Merilin Monro", poručila je Jovana Jeremić.

Voditeljka uživa u ljubavi s 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara. Nedavno je otkrila i da joj zida vilu koja će nositi njeno ime - Vila Jovana. Kako je istakla ona ne planira tu da se zaustavi, već bi volela da ima pet vila i to svuda po svetu.

"Znaš ja neću da imam stan, neću ni kuću, ja hoću vilu i neću da imam jednu, hoću da imam pet vila, jednu u Monte Karlu, drugu na Dedinju, treću na toj jednoj lokaciji, četvrtu ne znam u Španiji. Znači ja, volim da budem gazdarica, ja sam ćerka gazde i ceo život kao klinka sam bila gazdarica", rekla je Jovana Jeremić i dodala da je svoje snove ostvarila:

"Meni se sve ostvarilo, i stan u centru Beograda i 'rolex', i auto i frajer. I sad svima zadajem domaće zadatke, sad 90 odsto žena u Srbiji treba da uče od mene kako se osvaja frajer".

Jovana se s izabranikom nedavno pojavila u loži na derbiju, a sve oči bile su uprte u njih:

BONUS VIDEO:

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!