Zvezde i tračevi

TEYA DORA MENJA KOREOGRAFIJU ZA EVROVIZIJU! Bili smo na ispraćaju pevačice, sve je spremno za Malme

Autor Katarina Bojović

Pevačica Teya Dora spremna je za Evroviziju.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Pevačica Teya Dora predstavlja Srbiju na Evroviziji koja će se ove godine održati u Malmeu u Švedskoj, gde će na velikoj sceni otpevati numeru "Ramonda".

Tim povodom u holu zgrade Radio-televizije Srbije organizovan je ispraćaj, a mlada pevačica se pojavila u crnoj haljini sa cvetom ramonda na reveru. Teya Dora je na ispaćaj stigla nasmejana i vidno raspoložena, dok uzbuđenje zbog predstojećih probi i samog takmičenja nije krila.

Primila je čestitke od ambasadorke Švedske u Srbiji, a potom i zastavu Srbije od prošlogodišnjeg predstavnika Luke Bleka. Pevačica je priznala da se dosta savetuje sa Lukom, koji joj je u pripremama velika podrška.

Otkriveno je i da će Teya Dora natupati u prvoj polufinalnoj večeri na Evroviziji, u subotu 7. maja, i to pod rednim brojem dva.

Potom je izvela akustičnu verziju pesme "Ramonda":

Na samom kraju razgovarali smo sa Teya Dorom. Za MONDO redakciju otkrila je da je sebi najveći kritičar, ali i da se načešće savetuje sa mamom. Pitali smo je i da li oseća pritisak zbog odgovornosti koju ima prema svojoj zemlji: 

"Moram da je osećam, ali mi smo toliko toga uradili i tolikoje sve epo i puno emocij. Ne znam, mislim da će svi biti ponosni", rekla je.

Nastup je, kako je istakla, u potpunosti promenila:

"Nastup je drugačiji potpuno, čak imam i jedan momenat u koreografiji koji sam promenila. Fallo mi je to da bi sve bilo efektnije. Ima sličnih boja, ali da, promenili smo sve."

Na pitanje ko je njen favorit rekla je:

"Izbor je veoma raznolik, mislim da se izdvajam od svih. Baby Lasagna iz Hrvatske mi se dopada, takođe Ukrajina, Slovenija, Švedska, Italija", rekla je.

Pogledajte ostatak intervjua:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)