Zvezde i tračevi

RASTA IDE HITNO NA OPERACIJU! Reper podelio fotografiju iz saniteta: "Da Bog da im se desilo isto što i meni"

Autor Aleksandra Virijević

Reper Rasta podelio je snimak iz saniteta.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Reper Stefan Đurić Rastahitno je hospitalizovan u utorak zbog nesnosnih bolova, a sada je otkrio da danas ide na operaciju. On se na Instagramu oglasio fotografijom iz saniteta i zahvalio svima koji su uz njega u teškim trenucima kroz koje prolazi trenutno.

"Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvi situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Već danas idem na operaciju, nadam se brzom opravku i druženju, na do sada zakazanim mestima. Onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer to nije moja publika, svim ostalima voli vas Rasta", poručio je on svojim pratiocima na Instagramu.

Izvor: Instagram/Printcreen

Podsetimo, reper je hitno hospitalizovan 23. aprila. Kako se navodi, on se javio u bolnicu zbog nesnosnih bolova u kičmi. On je kod lekara došao sa devojkom Marijom Balaban, koja se ni na sekund nije odvojila od repera. To su pokazali i na fotografijama. Marija je uslikala selfi s Rastom, dok on leži. Prekriven je jaknom, a na nogama ima papuče.

BONUS VIDEO:

(Mondo/A.V.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!