Zvezde i tračevi

OTKRIVAMO - BILO JE OČIGLEDNO DA JE HARIS NERVIRA! "Melina podigne noge i uvek se ponaša isto"

Autor Marina Cvetković

Saznali smo kako se bivši estradni par Džinović ponašao na avionu pre razvoda. Jedno je ukazivalo da nije sve kako treba!

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Nakon što je njihov razvod privukao veliku medijsku pažnju, te je Haris Džinović svojim izjavama otkrio kako se sada oseća i detalje odnosa sa Melinom, javila nam se i stjuardesa koja je imala prilike da ih nekoliko puta ugosti na avionu.

Kako je za MONDO iznela, već tada se videlo da u njihovom braku nešto ne štima. "Bili su mi putnici pre par godina, sve je ukazivalo na nadolazeći razvod", započela je pa dodala: "Uvek je bila nešto neraspoložena, ponašala se kao diva, kako na mom letu tako i kod kolega kako čujem - podigne noge uvis na zidić koji deli kabinu sa delom za posadu, u prvom redu biznis klase." opisala je ona Melinino ponašanje tada tokom leta.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

"Šta god da joj kaže-njoj ne valja, bilo je očigledno da je nervira", navodi naš izvor.

I sam Haris ne krije da su problemi između njega i Meline počeli još pre nekoliko godina. Kako je Haris isticao, njihovi problemi počeli još 2022. godine, te im se odnos od tada, malo po malo, potpuno promenio i narušio. Sredinom pomenute godine, Haris je napravio scenu u jednom prestoničkom lokalu, iznenadivši mnoge. Kada su ga novinari pitali za izjavu, sve vreme je govorio kako "nema vremena", a onda, kada je stao ispred kamera, pobesneo je na pitanje o ćerki Đini Džinović, jer nije želeo da govori o njoj. Međutim, tu nije bilo kraja. Kada je video da na drugom kraju prostorije Melina daje izjave za medije, Haris je pobesneo.

Počeo je pred svima da viče na nju: "Hajde, više!", dajući joj do znanja da mu se ne dopada što daje izjave i što mora da je čeka.

Ovako su izgledali zajedno u srećnija vremena:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

(MONDO/M.C)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!