Zvezde i tračevi

NA PUTU ZA ŠVEDSKU NALETELA NA DRAGANU MIRKOVIĆ! Teya Dora će zauvek pamtiti ove koleginicine reči

Autor Marina Cvetković

Teya Dora je sa članovima svoje ekipe i delegacije RTS-a, danas otputovala iz Beograda, a na aerodromu je srela i Draganu Mirković.

Izvor: ATA Images/Antionio Ahel

Teya Dora danas je otputovala u Švedsku, gde će 7. maja u Malmeu predstavljati Srbiju na "Evroviziji". Mlada pevačica se oglasila sa aerodroma dok je sa svojim timom čekirala prtljag, a potom je slučajno srela Draganu Mirković.

Njena starija koleginica se oduševila kada je videla srpski tim, a Teyi Dori je poželela mnogo sreće i uspeha. 

"Draga Teya Dora, želim ti puno, puno sreće i da doneseš puno uspeha našoj zemlji! Naravno, da se mnogo dobro provedeš, jer kad se dobro provedeš onda je uspeh zagarantovan! Eto, sve najbolje, držim palčeve!" rekla je Dragana.

"Hvala, hvala puno!" odgovorila je srpska predstavnica. "Molim! Sve najbolje, srećan put i držim palčeve, najiskrenije!" dodala je potom Dragana.

Otkriveno je da će Teya Dora natupati u prvoj polufinalnoj večeri na Evroviziji, u subotu 7. maja, i to pod rednim brojem dva. Pogledajte na njeno izvođenje "Ramonde" pred sam put u Švedsku:

(24sedam/MONDO/M.C)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!