Zvezde i tračevi

"NIŠTA NE RAZUMEM ŠTA PEVA" Srbija na Pesmi Evrovizije - isplivao snimak s probe Teya Dore, mreže se usijale!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Teya Dora predstavlja Srbiju s numerom "Ramonda"

Izvor: Twitter/screenshot/@LepNaBabu

Pesma Evrovizije će ove godine biti održana u Malmeu u Švedskoj od 7. do 11. maja, a Srbiju će predstavljati Teya Dora s numerom "Ramonda".

Pevačica je sa svojim timom u Švedskoj proslavila i 32. rođendan, ali i održala probe zahvaljujući kojima smo videli da će na bini biti i stena koju smo gledali na domaćem izboru za predstavnika Srbije. Stajling je drugačiji - Teya Dora umesto kožnih pantalona i majice nosi haljinu ljubičastu haljinu s crnom čipkom, zbog čega je mnoge fanove takmičenja podsetila na "kraljicu vilenjaka".

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Sada je na Tviteru osvanuo video koji je podelio pratioce, snimak s probe na kojem se vidi Teya Dora bez šminke tokom izvođenja pobedničke pesme. Vizelni efekti su se dopali svima koji su gledali video, ali zasmetao im je širok kadar i manjak intime koji se oseća dok se gleda naš nastup, a neki su se žalili i na Teya Dorino pevanje "jer je ne razumeju".

Pogledajte i vi snimak s probe:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!