Zvezde i tračevi

"DOBRI LJUDI, SKUPILI SMO 14 MILIONA" Nikola Rokvić se oglasio s puta, evo gde će dočekati Vaskrs!

Autor Dragana Tomašević

Nikola Rokvić se oglasio iz Makedonije i otkrio koliki je novac prikupljen za fondaciju

Izvor: Instagram / nikolarokvic

Nikola Rokvić već trinaest dana putuje do Grčke, a danas se oglasio sa hodočašća kako bi pokazao kakvim terenom sve pešači. Cilj Nikole Rokvića je prikupljanje novca za aparate na dečijoj onkologiji, a krajnja destinacija manastir Nektarija Edinskog.

Pevač se svakodnevno javlja i otkriva detalje ovog humanog putašestvija, a Srbiju je već prešao, te se danas nalazi u Makedoniji. Nikola se ponovo oglasio i otkrio gde će dočekati najradosniji praznik u godini, ali i priznao po čemu je ovo sveto mesto posebno.

"Stigao sam na današnju destinaciju. Velika radost je prisutna kod mene, mi se nalazimo u mestu Svete Nikole, u hramu. Naši dragi domaćini su mi rekli da je ovo mesto baš gde je Sveti Nikola vratio vid Stefanu Dečanskom. Ovde ćemo večeras dočekati vaskrs, mnogo sam radostan", rekao je Nikola u videu.

Pogledajte:

Nikola se u drugom videu zahvalio svima koji su donirali novac u humanitarne svrhe i otkrio da je do sada prikupljeno 14 miliona dinara!

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!