Zvezde i tračevi

KOD KNJIGOVOĐE SAZNALA DA JE VARA! Aleksandra otkrila kako je došla do prepiske svog dečka i starlete

Autor Anja Konstantinović

Aleksandra Bursać jednom prilikom ispričala je kako je saznala da je tadašnji dečko vara.

Izvor: Instagram/bursacaleksandra_official

Pevačica Aleksandra Bursać prošla je kroz težak period kada je pre par godina saznala da je dečko vara sa starletom Anđelom Vešticom. Tek kada se sve sleglo, u više navrata je govorila na ovu temu, a jednom prilikom otkrila i kako je saznala za prevaru.

Ona je istakla da je zahvala na tome što joj se desilo, ali i ispričala kako je došla do prepiske koja joj je "otvorila oči".

"Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepisku, da su poruke vrlo eksplicitne. Prvo sam mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava", pričala je Aleksandra.

Nakon što su joj stigli printskrinovi, Aleksandra se uverila da su te poruke istinite: "Počela sam da plačem i da se tresem, pozvala sam njega, ne znam kako sam se dovezla do kuće. Rekao mi je da je to sve istina, ja sam bila u šoku. Došla sam kući, ni sada se ne sećam šta je on meni tada sve ispričao", ispričala je Aleksandra i dodala:

"Hvala Bogu što je to tako namestio, jer intuicija mi je govorila da to nije to. Bila sam donekle slepa u toj vezi, Bog je namestio tako da konačno trgnem glavom. Spasio me je".

BONUS VIDEO:

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!