Zvezde i tračevi

PEVAO I RONIO SUZE NASRED KAFANE! Harisa Džinovića "pukle" emocije, jedna pesma ga razorila

Autor Katarina Bojović

Haris Džinović zaplakao je u kafani uz svoju baladu.

Izvor: Printscreen/Pink

Domaći mediji i dalje pričaju o razvodu Meline i Harisa Džinovića, koji je ispraćen brojnim "prljavštinama" iz njihovog odnosa.

Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Oni emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Ljubavi je došao kraj, dok se uveliko priča da je Melina našla novog dečka. Haris ne krije da željno iščekuje novu romansu, a sada je uhvaćen kako plače u kafani.

Pevač je nakon razvoda od Meline počeo da izlazi. On je nastupao u jednoj kafani, a kada je krenuo da peva tužne balade i pesme o nesrećnim ljubavima u jednom trenutku je zaplakao. U pitanju su bili Harisovi sledeći hitovi: "Da je srcu da te vidi, pa da zaigra, kako će tuga prestati, ako me pesma ostavi, kako će da srce podneti da te zaboravi", "Sećaš li se one noći kad si meni rekla ne, to su bile moje oči, što su s tobom plakale", "Sama kad ostaneš, videćeš kako je bez mene". 

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)