"JEO SAM IZ KANTE DA BIH PREŽIVEO" U Srbiji nervirao sve u rijalitiju, u Briselu kandidat za Evropski parlament!

Dejan Kralj se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke.

Happy TV / Screenshot

Bivši voditelj i učesnik rijalitija Farma koji je nervirao Raku pričom o "krastavičavoj kiselini" Dejan Kralj, postao je prvi Srbin koji se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke.

Kralj je otkrio belgijskoj javnosti svoju potresnu prošlost. U videu koji koristi za svoju političku kampanju, a koji se emituje širom Belgije, Dejan je otvoreno priznao da je po dolasku u inostranstvo živeo u siromaštvu.

"Jeo sam iz kante kako bih preživeo, jer nisam imao dovoljno novca, a ni sopstveni krov nad glavom, sve dok nisam završio studije i počeo da radim", rekao je Dejan u poruci snimljenoj na flamanskom jeziku.

Kralj je danas profesor pravoslavne veronauke i sudski prevodilac u Briselu, sa znanjem pet stranih jezika i dve fakultetske diplome, ipak, upamćen je kao domaćin emisije "Luda kuća", gde je svojim ponašanjem često privlačio pažnju javnosti. 

Raniej je za srpske medije istakao da je njegovo ponašanje bilo više od običnog zabavljanja i da je to bila "perfektno izvedena strategija kako bi privukao pažnju na ozbiljne probleme s kojima se svakodnevno suočavamo".

"Dok sam se smejao i ludovao, mom srcu je bilo teško zbog nepravde u društvu", izjavio je i dodao: "Moje ludilo je bilo samo maska ispod koje se krio ozbiljan akademski građanin sa bogatim iskustvom i dubokom verom i zato imam potrebu da kažem: 'Srbijo, izvinjavam se zbog mog skandaloznog ponašanja u emisiji 'Luda kuća', gde sam se kao akademski građanin pretvarao da sam budala.' To je bio deo mog performansa i glume kako bih skrenuo pažnju na probleme u društvu. Iako sam to radio na način koji je privukao pažnju, želim da naglasim da sam mnogo više od toga. Ja sam profesor i akademski građanin sa fakultetskim obrazovanjem."

BONUS VIDEO:

Raka i Deki Farma  YouTube/ HRISCANSKI SAVETI -TEOLOG DEJAN STANKOVIC KRALJ

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Kurir, MONDO)