"NIJE SE NAJAVILA DA ĆE DOĆI" Drama ispred stana u Beogradu u kom je živela Nikolina Pišek - oglasio se Miša Grof!

Voditeljka Nikolina Pišek je sudskom presudom dobila pravo da uđe u stan u kojem je deset godina živela sa suprugom, ali je to pravo onemogućeno advokatima koji su se pojavili na adresi u Beogradu

ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek je na društvenim mrežama da joj "svekar Vito Ristović ne dozvoljava da uđe u stan u Beogradu u kojem je živela sa pokojnim suprugom". Ona je objavila slike advokata ispred stana, govoreći da se nalazi u Hrvatskoj jer je "to i očekivala".

''Očekivano, ali nadali smo se suprotnom. Deda Miša ne da ući'', napisala je Nikolina na Instagramu.

Sada se ovim povodom oglasio Miša Grof i rekao da "nije znao da će doći".

"Nisam znao da će doći, pa ona se nije najavila. Kako ću je pustiti u stan kad nisam tamo. Ja sam u vikendici u Smederevu", rekao je Miša Grof za 24sata. Voditeljka je sudskim putem tražila pravo na ulazak u stan, ali svekar joj to nije odobrio.

"Pa zašto je ne bi pustio? Ona tamo nije dolazila dve godine. Nije bila ni na Vidojevoj godišnjici smrti. Nije ni Vidoje bio previše u tom stanu, on je bio prijavljen na drugoj adresi. Ja nisam ulazio u taj stan, tamo sve stoji na svom mestu', dodao je Miša Grof.

Pogledajte situaciju ispred stana:

Nikolina se ponovo oglasila i rekla da ne želi previše da komentariše događanja.

"Tamo je bila sudska pratnja, advokati svih strana, javni beležnik, svedoci... ali stan je zaključan i nisu pušteni unutra. Očekivala sam takav ishod", rekla je Nikolina Pišek.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikolina Pišek na pomen stigla sa ćerkama  Kurir televizija

 (24sata.hr, MONDO)