"STIĆI ĆE JE KARMA, PLATIĆE ZA DAJANU": Pred Kamilom su godine mraka, astrološkinja otkrila zlokobno proročanstvo

Astrološkinja je pre dve godine prorekla sudbinu kraljice Kamile, a čini se da njene reči tek sad dobijaju na značaju.

YT BBC printskrin/Shutterstock

Britanska kraljevska porodica trenutno prolazi zaista težak period, budući da čak dvoje njenih članova boluje od raka, a zbog bolesti kralja Čarlsa u pitanje je dovedena i budućnost monarhije. S obzirom na to da ni Čarls ni njegova snaja Kejt Midlton nisu otkrili detalje svoje bolesti, ne čudi da su svet obišla nagađanja, pa i bizarne teorije zavere.

Mnoge obožavatelje kraljevske porodice zabrinula je tako bizarna objava o tačnom datumu smrti kralja, što verovatno ne bi toliko odjeknulo da u istoj objavi, koja je osvanula u julu 2022, navedeno da će kraljica Elizabeta preminuti 8. septembra te godine, što se pokazalo tačnim. Spominjalo se i Nostradamusovo proročanstvo u kojem se navodi da će 'ostrvskog kralja' naslediti osoba 'koja nema obeležja kralja', što je mnoge dovelo do pitanja šta će se dogoditi s princom Vilijamom, i hoće li na njegovo nasleđivanje prestola uticati sudbina njegove supruge Kejt Midlton. Međutim, jedna je osoba ovde ostala pomalo zanemarena. Radi se o kraljici Kamili koja, iako je na sebe preuzela neke kraljevske dužnosti, ostala u pozadini.

Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ali, astrolozi tvrde da Kamila itekako ima važnu ulogu i to upravo iza kulisa. Utvrdila je to Debi Frank, inače lična astrološkinja pokojne princeze Dajane, koja tvrdi da je Kamila spremna za velike promene koje je čekaju. "Kamilina natalna karta govori o 'moći iza prestola'. Njoj je odgovaralo da bude iza kulisa sve ove godine jer je vrlo privatna osoba. Ono što se promenilo je činjenica da njena moć postaje vrlo vidljiva, ali ona će uvek svoj privatni život nastojati da drži u svom domu gde se može skloniti", ispričala je Debi.

Iako se čini da joj je Dajanina nekadašnja prijateljica prorekla prilično dobru budućnost, ona nije jedina koja se oglasila po pitanju budućnosti kraljice Kamile. Astrološkinja Džesi Adams, je za britanske medije još pre dve godine 'prorekla' da će 2023. godina za Kamilu biti značajna, ali verovatno ne na način koji bi se njoj svideo. Ona je tvrdila da će te godine Kamilu 'sustići karma' za stvari koje je ona radila u prošlosti. "Kad kažem karma, mislim na to da će ti se na neki način vratiti ono što si učinio drugima", objasnila je Džesika.

"Ako drugi imaju neki dug prema tebi, biće ti vraćeno, a ako ti njima nešto spiritualno duguješ, moraćeš da platiš za to", dodala je.

Photoshot / Avalon / Profimedia 

Džesika je otkrila da će se tokom 2023. godine Kamili vratiti karma za dva perioda njenog života, onaj od decembra 2004. do juna 2006. te za razdoblje od aprila 1986. i novembra 1987. Kamila je imala aferu s Čarlsom, koji je tad bio u braku s princezom Dajanom pa nema mnogo nagađanja na šta se karma te godine odnosi, a astrološkinja je i sama istaknula da joj sledi "karma za Dajanu". Tokom drugog navedenog perioda odigrale su se i verdiba i venčanje Čarlsa i Kamile. "Vratiće joj se ono što duguje ostatku porodice, posebno Hariju, zbog tog venčanja’, istakla je Džesika.

Iako se vest o bolesti kralja Čarlsa objavila u februaru ove godine, mala je verovatnoću da je njegova dijagnoza objavljena čim su saznali za nju, što bi značilo da je vrlo verovatno da se kralj razboleo 2023. godine, upravo one koja je za Kamilu najavljena kao kobna, a astrološkinja je naglasila da će se "vraćanje karme'" dogoditi tokom 2023, 2024. i 2025. godine.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU  Kurir TV

 (story.hr/MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!