"DA ODE SVE DA IH OLUPA PATIKOM" Desingericu pitali da ide na Evroviziju, od odgovora nikom nije bilo dobro!

Nakon nedavno završene Pesme Evrovizije, tviteraši rekli "da bi sve njih tamo Desingerica trebalo da olupa patikom"

ATA Images/Antonio Ahel/YouTube/Eurovision song contest

Dragomir Despić Desingerica, napravio je pometnju u javnosti prošle godine, kada su na društvenim mrežama osvanuli snimci s njegovih nastupa.

Polivanje vodom, pokazivanje bušnih čarapa i sada već, "tradicionalno" lupanje patikom o glavu, koji su izazivali zgražavanje javnosti, prema mnogima sada nije ništa naspram onoga što su videli na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije!

Švajcarac u suknji na platformi koja se okreće, Izraelka kojoj svi zvižde, Finac bez gaća i mnogi drugi, izmamili su komentar na Tviteru "treba im poslati Desingericu da ih sve olupa patikom u glavu".

Nakon toga mreže su se usijale, a Desingerica je rešio da odgovori, imitirajući pokrete predstavnika Švajcarske koji se tokom nastupa okretao u krug.

"Da odem tamo da se vrtim na rigEšpelu, liče, Desingerica je ozbiljna firmetina", drao se muzičar u klipu od kojeg se mnogima zavrtelo u glavi.

Pogledajte:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"DESINGERICA JE SJAJAN ŠOUMEN, ALI NIJE MUZIČAR!" Slađa i Šaran Alegro udarili na pevača: ON NE TREBA DA BUDE OVDE  Kurir televizija

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!