"JELO, POZDRAVI MI NOLETA!" Nikola Rokvić se javno obratio Đokovićima, o njegovim rečima se priča

Nikola Rokvić javno se zahvalio Jeleni Đoković na donaciji.

Instagram/nikolarokvic/RTS/printscreen

Nikola Rokvić započeo je 26. dan svog hodočašća do Egine u Grčkoj gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog u kojem će se pomoliti svetitelju kojem se mole oboleli od karcinoma.

Popularni pevač sa pratiocima redovno komunicira i deli svoja iskustva, a sada je iskoristio priliku da se javno zahvali Jeleni Đoković i Novaku Đokoviću koji su donirali novac za decu koja su onkološki pacijenti i time podržali Rokvićevu misiju.

"Želeo bih javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio", rekao je Nikola u snimku na Instagramu, koji je i sama Jelena podelila na svojoj priči.

"Ovaj put za dečiju radost. Sredstva idu za dečiju onkologiju u Nišu. Bog blagoslovio tebe i tvoju divnu porodicu", odgovorila je Đokovićka Nikoli.

Instagram/jelenadjokovicndf 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikola Rokvić  Instagram/nikolarokvic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)