LJUBAV PREKINUTA NASILJEM U PORODICI! Ko je supruga Milana Gurovića? Košarkaš ponovo u centru skandala

Milan Gurović završio je u kućnom privoru nakon prijave za nasilje koju je podnela njegova supruga Tanja.

Facebook/ Tanja Gurovic/printscreen

Srpski košarkaš Milan Gurović ponovo je u centru skandala i to opet zbog nasilja.

Učestvovao je u tuči koju su izazvali igrači njegovog tima i Vizure. Mladi košarkaši iz ova dva tima izazvali su haos na terenu posle utakmice, a proslavljeni košarkaš go do pojasa utrčao je na parket i zadao nekoliko udaraca rivalima. Snmak je zapalio mreže, a ubrzo se oglasio i Gurović.

Ipak, ovo nije prvi put da je slavn košarkaš dovođen u vezu sa nasiljem. Podsetimo, 2019. godine priveden je zbog nasilja u porodici, nakon što je pretukao suprugu i maloletnu ćerku. Tanja Gurović ispričala je tada da ju je suprug Milan tako jako udarao pesnicom u glavu da je završio u gipsu.

"Moj suprug i ja već godinu i po dana imamo probleme u braku, i to iz istog razloga - jer je on ljubomoran bez razloga. Konstantno me optužuje da ga varam i ovo nije bio prvi put da me je udario. Pre dva meseca, Milan je prilikom svađe nasrnuo na mene i tako me udario pesnicom u glavu da je polomio ruku i tri nedelje nosio gips! Nadala sam se da se to neće ponoviti, ćutala sam zbog dece", rekla je.

MN Press 

Milan Gurović je s druge strane tada izjavio da ništa od toga nije tačno i da ga je supruga lažno optužila jer želi da mu uništi ugled. Ispričao je i da ga je supruga napala "jer joj ne da razvod" i da su otoci i podlivi nastali kao posledica "ubrizgavanja botoksa".

"Sve Tanjine optužbe su laž! Pokušava da me uništi, a sve se vrti oko para! Želim već neko vreme da se razvedem, a ona s tim ne može da se pomiri, jer sam ja Milan Gurović, košarkaš bez ijedne mrlje van terena! Nisam je tukao niti vređao, a naročito ne ćerku Milicu, za koju bih život dao", rekao je navodno bivši reprezentativac posle privođenja u policiju.

MN Press 

Gurović je kasnije priznao krivicu za nasilje u porodici i određena mu je zabrana prilaska supruzi i kćerki, kao i deset meseci kućnog zatvora.

Košarkaš se retko sa suprugom pojavljivao u javnosti, ali se na Fejsbuku ipak mogu pronaći njihove zajedničke fotografije koje je Tanja povremeno delila. Milan je sa Tanjom dobio troje dece, dva sina i ćerku, a sa njima živi i Tanjin sin iz prvog braka.

Tanja i Milan su se upoznali na crnogorskom primorju. Ona je već imala jedan brak iza sebe, a u kome je rodila sina Dušana.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NEDA UKRADEN SA GENERACIJOM IZ GIMNAZIJE  instagram/neda.ukraden

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)