SAHRANJEN CIPKIN MUŽ! Osam sveštenika služilo opelo, kolege i prijatelji se s bolom oprostili od biznismena

Nebojša Jarin Stojićević, muž pevačice Aleksandre Tadić Cipke sahranjen je na groblju u Gornjoj Vranjskoj, u rodnom Šapcu.

ATA / A.H. / Antonio Ahel/Kurir

Muž pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Jarin Stojićević,preminuo je 16. maja u 52. godini. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj prijatelja, familije, komšija koji su izjavljivali saučešće zbog smrti biznimena, a među njima se našla i Nebojšina bliska prijateljica, Ivana Šašić, koja je slomljena od bola govorila o tragičnom gubitku najboljeg prijatelja:

"Pod lekovima sam od juče. To mi je najbolji prijatelj, odrasli smo u ovoj ulici zajedno. Divan čovek, nema kome nije pomogao. Duša od čoveka. Sjajna porodica, familija, svi su bili jako složni. Porodica za primer", rekla je Ivana vidno potrešena.

Nakon što su se prijatelji, familija, komšije okupili da izjave saučešće porodici preminulog Nebojše, osam sveštenika je služilo opelo. Uz pevačicu su sve vreme dva muškarca koji su je pridržavali, a ona je u jednom trenutku od bola počela da vrišti i da ponavlja: "Nebojša moj..."

Osim Ivane Šašić, koja je bila jedna od najbližih prijatelja preminulog Nebojše, na sahrani je bio i pevač Slobodan Đurković, Cipkin kolega iz "Zvezda Granda". Ožalošćena Cipka primala je saučešće od mnogobrojnih prijatelja i članova porodice.

Navodi se da je muž naše pevačice izdahnuo u Šapcu, od posledica infarkta, a sa Cipkom je u ljubavi bio duže od jedne decenije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sahrana voditeljke Bojane Janković  Kurir

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!