"NAJVEĆI DAR OD BOGA": Danijela Karić rodila četvrto dete sa 40, pa uputila emotivne reči

Pevačica Danijela Karić (40) porodila se pre dva dana i na svet donela svoje četvrto dete, ćerku kojoj su dali ime Milica.

Instagram printscreen / danijelakaric

Pevačica Danijela Karić (40) porodila se pre dva dana i na svet donela ćerku Milicu, koja je njeno četvrto dete. Ona iz prethodnog braka ima dvoje dece, a sa Ivanom Mileusnićem je sada dobila i drugu dete - ćerku. Sada se oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju iz porodilišta.

Pevačica je izgledala prelepo i sveže i nakon porođaja dok je u naručju držala naslednicu."Najveći dar i blago od boga su deca! Stigla je naša pobednica, naš heroj, naša carica lepotica Milica", napisala je Danijela u opisu objave. U odeljku za komentare mnogobrojne poznate ličnosti uputile su čestitke, poput Anastasije Ražnatović, Milana Miloševića, Bojane Barović, Kristine Bekvalac.

Instagram printscreen / danijelakaric 

Danijelin muž, koreograf Ivan Mileusnić oglasio se nakon što se pevačica porodila. "Ljubavi moja. Ti si heroj, ti si car, ti si najhrabrija, najbolja, jedinstvena, neustrašiva. Ti si moja boginja… Preponosan sam na tebe. Hvala ti za sve. Hvala ti što si izdržala i ostvarila mi još jedan san… Stigla nam je Milica - pobednica. Volim vas", napisao je Mileusnić na pomenutoj društvenoj mreži iz fotografiju ćerke i supruge.

Instagram/danijelakaric/screenshot 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Paparaco Jelena Karleuša  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!