Zvezde i tračevi

"TONI JAVI MI SE" Ko je misteriozna žena koja stoji iza poslednje poruke koja je zalepljena na vratima pevača?

Otkriven identitet žene koja je Toniju ostavila poslednju poruku.

Izvor: YouTube/Belgrade Beer Fest/screenshot

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, pronađen je mrtav nakon što je njegova sestra od strica angažovala bravara kako bi provalili u stan s obzirom da se nije javljao na telefon. 

Na lice mesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan, a ustanovljeno je da nema tragova nasilja.

Na vratima stana stoji i zalepljena poruka: "Toni javi mi se, nisi dostupan" uz broj telefona, a koju je ostavila misteriozna žena za koju se u prvi mah nije znalo ko je.

Kako je Kurir otkrio, reč je o Anastasiji koja je agent za nekretnine, a koja se našla na licu mesta u trenutku kada je došla policija. 

Izvor: Youtube/PrintScreen

"Ja sam zvala policiju. Bila sam ispred stana kada su ga zatekli i to u užasnom stanju. Verovatno je pre nekoliko dana preminuo", rekla je Anastasija za Kurir.

Podsetimo, muzičar je pred smrt prodao stan u kom je živeo.

"Tokom poslednjih 10 godina života on je prilično kuburio sa finansijama zbog toga što autorskih prava nije mogao da živi, kapalo je tu i tamo, ali nedovoljno da se preskoči granica bede. Ni godine nisu bile na njegovoj strani pa nije mogao da nastupa u meri koja bi bila zadovoljavajuća, a ruku na srce nije bilo ni mnogo poziva za nastupe, neka druga vremena su došla", neveo je izvor blizak Toniju za domaće medije i dodao:

"Taj stan u kome je živeo prodao je svojoj rođaki i od tih para uspevao da nabavi sve što mu treba za pristojan život. Poslednjih nekoliko meseci često je govorio da želi da se vrati u svoj rodni Bojnik i da tamo živi u miru, dostojanstveno. Govorio mi je: 'U Bojniku mi svako ko me sretne poželi dobar dan, dok u Beogradu mi se ne javljaju ni ljudi koje poznajem. Tamo imam sve što mi treba i želim da tamo budem srećan i dočekam kraj'".

Ove navode potvrdila je i prva njegova komšinica: "Prodao je stan i došao ovde pre dva dana sa velikim torbama da spakuje stvari. Stric i strina mu žive odmah pored i jako su dobri ljudi. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana. Samoća ga je ubila".

Pročitajte još o poslednjim danima Tonija Montana.

Bonus video:

Izvor: Kurir/ Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!