Zvezde i tračevi

PRESAĐIVAO OBRVE I MESECIMA IMAO EREKCIJU! Šokirao fotkom pre plastičnih operacija, sad vodi srpski rijaliti

Autor Dragana Tomašević

Saša Mirković otkrio da će hrvatski influenser voditi rijaliti "Imanje"

Izvor: Instagram/nevencigi

Neven Ciganović (49) hrvatski influenser i učesnik domaćeg rijalitija Parovi, godinama unazad privlači pažnju regionalnih medija zbog plastičnih operacija. Neven ne krije da je pumpao usta, sređivao usne, jagodice, operisao nos, ali i imao transplantaciju obrva pošto su njegove retke.

Neven je među prvima u Hrvatskoj stavio silikone u usta. Prvi put je to uradio devedesetih, kada je imao 20 godina. Nakon usana bio je na još desetak zahvata. Dva puta je stavljao silikon u jagodice, dva puta je podizao kapke, a nos je smanjivao tri puta.

Nedavno je izvadio silikone iz usana i ne planira nove operacije, a sada je Saša Mirković, vlasnik Hajp televizije otkrio da će upravo on biti voditelj rijalitija Imanje, koje će se snimati na imanju u Lisoviću u kojem je snimana Farma.

Pogledajte kako je Neven izgledao nekad, a kako sad:


Nevenu nisu sve operacije bile uspešne - pre pet godina, nakon operacije nosa u Iranu, završio je s prijapizmom - dugotrajnom bolnom erekcijom nevezanom za se**ualnu želju. Mesecima je rešavao taj problem i priznao da se "danas jedino boji anestezije jer mu se nakon nje pojavio taj problem".