Zvezde i tračevi

DOLAZIO PIJAN U GRAND, SMUVAO 18 GODINA STARIJU! Roditelji Stefana Kosmajca su poznati pevači

Autor Katarina Bojović

Stefan Kosmajac nikada nije krio svoju biografiju.

Izvor: YouTube/NIje lako biti ja/printscreen

Pevač Stefan Petrović Kosmajac, veliku popularnost je stekao prilikom učeća u "Zvezdama Granda", ali i zahvaljujući vezi s 18 godina starijom koleginicom Dušicom Ikonić.

Od samog početka je privukao veliku pažnju javnosti, prvenstveno zbog svog talenta, ali i zbog svojih poroka o kojima je javno govorio. Kosmajac je na snimanje "Zvezda Granda" dolazio posle nastupa u alkoholisanom stanju i umoran što su mu svi zamerali, a nedugo zatim je šokirao domaću javnost kada je obelodanio da je raskinuo veridbu sa starijom koleginicom.

"Nisam više zaljubljen, nemam devojku. Ne odgovara mi to u ovom trenutku", rekao je Stefan tada ne želeći da otkriva detalje raskida verdibe.

Nakon turbulentnog ljubavnog života pevač i Zvezda Granda, Stefan Kosmajac, konačno se skrasio sa novom emotivnom partnerkom koja je po zanimanju policajka, a nedavno se ostvario u najlepšoj ulozi, kada je postao otac malog Vasilija.

Ipak, malo ko zna da Stefan potiče iz poznate porodice. Njegovi roditelji, Mladen i Milena Petrović sedamdesetih i osamdesetih godina su harali estradnom scenom.

Njegova majka Milena je imala veliki jugoslovenski hit "Prvo slovo tvog imena", a ostala je upamćena po nastupu sedamdesetih godina na Ilidžanskom festivalu sa i danas traženom pesmom "Sanjala sam Sarajevo". Ništa manje nije poznat ni njegov otac, Mladen Petrović Kosmajac, koji je vlasnik najegzotičnijeg glasa među narodnjacima.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ K.B.)