Zvezde i tračevi

"DUVAJ GA, MAJMUNE BRATE!" Džordži žestoko isprozivao Pljugicu: "Nisam prvi kojem je to uradio!"

Autor Katarina Bojović

Džordži žestoko isprozivao repera Pljugicu.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/ATA / M.P.

Đorđe Ćulafić, poznatiji ko Džordži, gostovao je u jednom podkastu u kojem je govorio o brojnim nepoznanicama i aktuelnostima iz svog života i karijere.

Tom prilikom ispričao je i problem koji je imao sa reperom Pljugicom. Kako je ispričao, on je od njega uzeo jednu numeru i više mu se nije javio, sve do samog objavljvanja. Džordži nije krio bes zbog situacije u kojoj se našao, te se nije libio i da upotrebi koju ružnu reč.

"On je došao u studio, ja sam puštao par demoa, pusto mu jedan demo... On mi je rekao da se tek raspada tada sa Designericom i da mu treba pesma. Hoće neku baladu. Te balade, ono kao leznje, nisam u tom trenutku imao i bio sam u fazonu: 'Imamo ovu, ovo je luda stvar, malo je onako ono neki haus'. Dečku se svidi pesma... Evo ti je, radi na njoj, pa ono, ako nešto uspete super", započeo je.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

"Niko nikog ne cima, ja reko' i pesma je stala. Lik izbacuje pesmu na TIktoku. Reko: 'E brate, je l' si planirao nešto da se dogovorimo vamo tamo?' i on tek na dan izbacivanja pesme meni šalje poruku: 'Džordžika, za šta oćeš da te potpišem?'. On je pretvorio u đubre, brate. Ne možeš to da radiš", besneo je Džordži u podkastu "Ispod nule".

"On je meni rekao da je njemu čast da meni radi pesma. Duvaj ga majmune, brate! Ti si kod mene došao u studio, nismo čuvali obvce zajedno. Nisam jedini kome je to uradio. Matori, neka ga duva brate i da je normalan lik odradio bi normalnu pesmu, samo što je on pretvorio nešto što možda vredi u nešto što sigurno neće vredeti, jer je sra*e. Zato što je takav lik", završio je

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)