Zvezde i tračevi

U RIJALITIJU SMUVALA OŽENJENOG, SADA SE UDAJE! Dragana Mitar pokazala mladoženju, srećnija nego ikad

Autor Katarina Bojović

Dragana Mitar otkrila je da će uskoro stati na "ludi kamen".

Izvor: Kurir TV

Bivša rijaliti učesnica i rekorderka po broju plastičnih operacija, Dragana Mitar uživa s izabranikom sa kojim je nedavno otkrila da je u drugom stanju.

Medije su potom preplavili naslovi da se uskoro i udaje, a sada se oglasila nakon priče da će na "ludi kamen" stati već na jesen. Dragana je najpre potvrdila lepe vesti, a onda otkrila i detalje velikog dana.

"Je l’ može nešto čovek da radi, da isplanira, a da vi ne saznate? Već dugo o svom privatnom, ljubavnom životu ne govorim javno, nemam potrebu jer sam ispunjena i srećna. Ne bih ništa specijalno da detaljišem, ali sto bih krila lepe vesti. Istina je da se udajem, planiramo svadbu na jesen, krajem godine. Kraj sebe imam pravog muškarca, voljena sam i srećna i raduje me sad sve to oko organizacije i tih milion obaveza oko svadbe…", rekla je Dragana pa otkrila kako želi da izgleda poseban dan u njenom životu

"Želim da mi taj dan bude najlepši, da se svi gosti opuste i lepo provedu. Biće tu i nekoliko meni dragih i bliskih zadrugara, sigurno", poručila je Dragana

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Pink.rs/ K.B.)