ŠTA ZNAČI ŠTO SU SE VENČALI U UTORAK? Anastasija i Gudelj stali na ludi kamen, a ovo su narodna verovanja!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali tajno i ovekovečili svoju ljubav i pred zakonom i to u utorak.

Instagram printscreen / raznatovicanastasija

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović Anastasija, udala se juče u Beogradu za fudbalera Nemanju Gudelja s kojim je ranije obavila crkveno venčanje.

Proslava je organizovana u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana, a prisustvovale su joj obe porodice, kumovi i prijatelji. Prvu sliku mladenaca podelio je Anastasijin rođeni brat Veljko Ražnatović - jednu sa mladencima, drugu sa bakom i dekom, Cecinim roditeljima.

Na slikama koje su osvanule na društvenim mrežama, vidi se da Ražnatovići nisu štedeli na meniju, pa se na stolu našlo i svinjsko pečenje, ražnjići, salate... i torta na 6 spratova.

Ono što je interesantno, osim toga što su se odlučili za privatno slavlje, je i činjenica se par venčao "usred nedelje", a ne za vikend kako to parovi uglavnom rade.

Prema narodnom verovanju postojala je pesma po kojoj se planirao dan venčanja: "ponedeljak za bogatstvo, utorak za zdravlje, sreda najbolja od svih, četvrtak za gubitke, petak za krstove, subota najgora od svih..."

Pogledajte kako je izgledala mlada:

Instagram/ac3isb4ck/Printscreen 

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović podelila snimak sa svadbe  Instagram

 (Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!