Zvezde i tračevi

"I JAVNE KUĆE BI PUNILE BUDŽET" Skandal u hrvatskoj emisiji - branila Aleksandru Prijović, nastao haos!

Autor Dragana Tomašević

Ava Karabatić gostovala u emisiji na hrvatskoj televiziji gde je govorila o uspehu Aleksandre Prijović u Hrvatskoj - ostali gosti u studiju se nisu složili, a haos je nastao tek u komentarima!

Izvor: Instagram/ava_karabatic

Bivša rijaliti učesnica i profesorka, sada kandidat na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj Ava Karabatić, gostovala je u emisiji na hrvatskoj televiziji gde se sukobila sa ostalim gostima oko Aleksandre Prijović.

Ava je govorila o "talentovanoj Aleksandri Prijović koja je napunila Arena više nego bilo koji hrvatski muzičar", govoreći o tome da je i Hrvatska imala koristi od toga, da bi jedna od gošći u studiju rekla "i javne kuće bi punile budžet".

U razgovor se uključio drugi gost koji je rekao "da bi pre rezao uši nego to slušao", zbog čega je Ava objavila ovaj insert na svom Instagramu uz opis: "Žalosno je da se u hrvatskoj i dalje ne priznaje uspeh Aleksandre Prijović".

Bura je potom nastala u komentarima na ovoj društvenoj mreži, gde su joj pojedini pisali da bi "Tomson napunio stadion, a ne Arenu", a bilo je i onih koji su se složili sa mišljenjem Ave Karabatić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, D.P)